Назад

Новости

Шампионите ја избираат MaYa / Kampionët zgjodhën MaYa

Водата „MaYa“ е прв избор на фудбалскиот шампионски тим на Шкендија. Менаџерскиот тим на „MAYA“ и...

Повеќе

Летен ракометен камп Алушовски

Во понеделникот (19.06.2017) започнa третиот ракометниот камп „Маврово 2017“. По успехот на првит...

Повеќе

Малa Италија Патува 20.06.2017

“МАЛА ИТАЛИЈА ПАТУВА” е проект посветен на музиката и создаден од љубовта кон звуците на медитера...

Повеќе

Галичка свадба 2017

Голема чест и задоволство е да се биде дел од оваа манифестација со огромна традиција! Им посакув...

Повеќе

Ohrid Calling – 1, 2 и 4 август

Две неверојатни журки со два глобално познати диџеи Afrojack & Hardwell, огромна сцена, светл...

Повеќе

Вино на штикли – 30.06.2017

 Како дел од негувањето и ширењето на винската култура во земјава винскиот бар и ресторан „Форца“...

Повеќе

Skopje Calling

Најголемиот настан ова лето во Скопје- Martin Garrix на Skopje Calling! 🔥➕✖- 23 Јуни Спект...

Повеќе