Mk / Al / Hr / En

PIKË NATYRË

Produktet MaYaUjë i cilësisë së lartë, i përzgjedhur, i vetëm i rangut të tille në maqedoni, në paketim të arritshëm

0.75l
0.25l

UJË NATYROR I PAGAZUAR

Prodhimi i ujit të pagazuar MAYA në ambalazh qelqi prej 0,75 dhe 0,25 litra.

1.5l
0.5l

UJË NATYROR I PAGAZUAR

Prodhimi i ujit të pagazuar MAYA në ambalazh PVC (PET) prej 1,5 dhe 0,5 litra.

0.75l
0.25l

UJË NATYROR I GAZUAR

Prodhimi i ujit të gazuar MAYA në ambalazh qelqi prej 0,75 dhe 0,25 litra.

1.5l
0.5l

UJË NATYROR I GAZUAR

Prodhimi i ujit të gazuar MAYA në ambalazh PVC (PET) prej 1,5 dhe 0,5 litra.

Paris

ORIGJINA

Një nga pejsazhet më të bukura në Republikën e Maqedonisë është pikërisht zona ku ndodhet burimi i ujit MAYA, përgjatë ujëvarave të Garit, deri tek Guri i Lartë.

Mëso më shumë

KARAKTERISTIKAT MAYAUJË MALI, NATYRAL ME NIVEL TË ULËT TË MINERALEVE, ME PH VLERË TË PËRKRYER PREJ 8.14.

UJË MALI ME PËRMBAJTJE TË ULËT MINERALE

UJË PA GAZ

Miratimi i АХВ бр. 19-861 nga 26/05/2016.

UJË MALI, NATYRAL ME NIVEL TË ULËT TË MINERALEVE, ME PH VLERË TË PËRKRYER PREJ 8.14.

Mëso më shumë
ISO 22000:2005 HACCP
L
L
L
 • Mbetje e thatë

 • në 180⁰C, 169 mg/l
 • Katjone

 • Natrium 2,5mg/l
 • Kalcium 44mg/l
 • Kalium <1,0mg/L
 • Magnezium 7mg/l
 • Anjone

 • Bikarbonat 183.0 mg/l
 • Sulfate 9,3 mg/l
 • Klorate 5mg/l
 • Fluoride <0.2mg/l

LINJAT E PRODHIMIT KAPACITETI I PRODHIMIT ËSHTË DERI NË 22.500 SHISHE PVC (PET) NË ORË DHE 7.000 SHISHE QELQI NË ORË.
KAPACITETI TOTAL ËSHTË 100 MILION LITRA NË VJET.

Objektet e prodhimit dhe
mbushje

Linja e mbushjes së ujit prodhohet dhe zbatohet nga KRONES AG Gjermani. Kapaciteti i prodhimit është deri në 22.500 shishe PVC (PET) në orë dhe 7.000 shishe qelqi në orë. Kapaciteti total është 100 milion litra gjatë një viti.

Mëso më shumë

MAYA DHE TI

Përbërja dhe balancimi i mineraleve, vlera e përsosur e PH prej 8.14, materialet më cilësore dhe më të besueshme të paketimit e bëjnë ujin MAYA unik dhe e veçojnë prej konkurencës.

Karakteristikë për të është se gjatë gjithë procesit nga burimi në paketim nuk ka ndërhyrje të tilla si degasifikim, demineralizim ose mineralizim. Kjo do të thotë se uji i MAYA është tërësisht natyral, gjegjësisht kontakti i parë i ujit me mjedisin e jashtëm është në hapjen e parë të shishes.

Mëso më shumë

MEDIA Ndërtojmë komunikim të afërt me ju, në dispozicion për të gjithë publikun

KONTAKT

KONTAKT INFORMATA

Na kontaktoni për më shumë informata lidhur me brendin e ujit MAYA, distribuimin, shitjen, cilësinë, origjinën, marrëdhëniet me publik ose për më shumë informata për kompanisë.

ML-GARI SHPK SHKUP

Rr. Dimitar Pandilov, nr.6, 1000 Shkup, R. e Maqedonisë

Telefon/Faks

+389 2 3105 538

Posta Elektronike

info@maya.mk